SZC logo

Baranya Vármegyei Szakképzési Centrum

OM kód: 203049/026 | 7900 Szigetvár, Rákóczi u 18.

Intézmény logo

Baranya Vármegyei Szakképzési Centrum Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokÉrdeklődőknekKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Kedves Látogatók!

Iskolánk, a Baranya Vármegyei SZC Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskola, gimnáziumi, technikumi, szakképző iskolai, szakiskolai képzést folytató többcélú szakképző intézmény, mely 1901, illetve a gimnáziumi képzésben 1952 óta fogadja falai közt a város és a térség továbbtanulni szándékozó általános iskolás diákjait.

Küldetésünk hogy tanulóinkat segítsük hozzá egyéni képességeik, tehetségük és személyiségük kibontakoztatásához, az alap és kulcskompetenciák magas szintű elsajátításához, fejlesztéséhez. Képzési struktúránk által biztosítjuk, hogy intézményünk diákjai képessé váljanak felnőttként önállóan megtalálni helyüket a társadalomban. Megalapozzuk az élethosszig tartó tanulás iránti igény kialakulását. Egyenlő esélyek biztosításával segítjük a tanulóinkat hátrányaik leküzdésében. Az egyéni adottságokra és különböző igényekre odafigyelő iskola vagyunk, ahol jól érzik magukat diákjaink, olyan iskola, ahol nemcsak a tudományos és szakmai ismereteket sajátíthatják el a tanulók, hanem a mindennapi élet kérdéseiről is gondolkodhatnak, ahol fejlődik öntudatuk, önismeretük, erkölcsi érzékenységük valamint egyéni képességeik is.

Iskolánk célja, hogy az oktatás mellett a szabadidő hasznos eltöltésében is tanulóink segítségetekre legyen, ezért változatos, sokszínű iskolai programot szervezünk.

Figyelembe véve a helyi és regionális munkaerőpiaci igényeket, felnőttek számára is biztosítjuk szakmai oktatás, szakmai képzés keretében szakmák, szakképesítések megszerzését.

BemutatkozásBemutatkozásBemutatkozásBemutatkozásBemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Baranya Vármegyei Szakképzési Centrum


Baranya Vármegyei Szakképzési Centrum Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskola

7900 Szigetvár, Rákóczi u 18.

Telefon: +36 73 311-343

E-mail: zmgsz.szigetvar@gmail.com

OM azonosító: 203049/026


2024Baranya Vármegyei Szakképzési Centrum Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskola