it Baranya Megyei Szakképzési Centrum Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskola - Országos_Rendőr-és_Tűzoltónap

Hibás objektumHibás objektum

 

    Országos Rendőr-és Tűzoltónap (2019-05-03)

Az Országos Rendőr-és Tűzoltónapon jártunk
Olvasások: 46 fő.

Ha tetszik oszd meg: Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz
 
 

2019. április 27-én (szombat) iskolánk 6 tanulója vett részt Budapesten, a Városligetben megrendezett XI. Rendőr-és Tűzoltónapon.

Korai órákban indultunk el Budapestre. Az első megálló Szekszárd közelében volt. Hidegcsomaggal készültek nekünk, amit az utazás során tudtunk elfogyasztani.

Már az utazás maga is hatalmas élmény volt, hiszen egy rendőr volt a sofőr. Hamar összebarátkoztunk vele és rengeteg hasznos információval gazdagodtunk.

Mikor odaértünk a rendezvényre, kísérőink regisztráltak, mi pedig kíváncsian szemléltük a környéket. Amikor a regisztrációval végeztek, apró ajándékokat kaptunk (tornazsák, sapka, kitűző, csokoládé, kulcstartó, toll). Az ,,ajándékozást” követően körbejártunk a sátrak közt, utána pedig elindultunk ebédelni. Miután mindenki végzett az ebéddel, körül néztünk a helyszínen. Az élményt folyamatos koncertek, bemutatók fokozták. Harcigépeket lehetett megtekinteni kívülről és belülről egyaránt, fegyvereket nézhettünk meg, tűzoltókocsik emelőjével utazhattunk. Úgy gondolom, hogy mindannyiunk számára egy hatalmas élmény volt ez a kirándulás. A hazaút eléggé csendes volt, mindenki pihent és aludt.