it Baranya Megyei Szakképzési Centrum Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskola - Hír_Projekt a 16 év alatti lakosság mentális egészségi állapotának javítása

Hibás objektum

 

    Projekt a 16 év alatti lakosság mentális egészségi állapotának javítása érdekében (2020-03-05)

Az ÁEEK konzorcium vezetésével és egyetemi konzorciumi partnerek (SZTE, PTE, DE) részvételével megvalósuló EFOP-2.2.0-16-2016-00002 azonosító számú „Gyermek és ifjúságpszichiátria, addiktológiai és mentálhigiénés ellátórendszer infrastrukturális feltételeinek fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt alapvető célja az ifjúságpszichiátriai, addiktológiai és mentálhigiénés ellátórendszer fejlesztése és a korszerű, költséghatékony működtetés feltételeinek kialakítása.
Olvasások: 33 fő.

Ha tetszik oszd meg: Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz

A projekt keretében kidolgozott szakmai irányelvek alapján betegtájékoztatók is készültek, amelyekből öt témakörben: Evés-Viselkedés-Szorongás-Hangulatzavar, valamint a Kóros Szerhasználat. Ezek digitális letölthető változatai már rendelkezésre állnak az információt szerezni kívánó potenciális páciensek és szüleik, valamint segítők, tanáraik számára. A szakemberek meggyőződése, hogy a betegtájékoztatók használata növeli a rászorulók kezelésébe jutásának és adekvát ellátásba irányításának esélyét, valamint segíti az érintett családokat a kérdéses probléma felismerésében és a kliens megfelelő szakemberhez, szolgálathoz irányításában.  

A „Gyermek és ifjúságpszichiátria, addiktológiai és mentálhigiénés ellátórendszer infrastrukturális feltételeinek fejlesztése” elnevezésű kiemelt projektről további információk az ÁEEK honlapján, a projekt oldalára kattintva, illetve a projekt saját honlapján https://gyerekpszichiatria.hu/ találhatók.

Letölthető anyagok: