it Baranya Megyei Szakképzési Centrum Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskola - hír_Koronavírus_tájékoztatás

Hibás objektum

 

    Tájékoztatás Szülőknek a koronavírussal kapcsolatban (2020-02-28)

A koronavírus terjedésének megakadályozása, valamint a gyermekük megfelelő ellátása érdekében, kérjük a tisztelt Szülőket, hogy amennyiben gyermekük az elmúlt időszakban Észak-Olaszországban, a hatósági intézkedéssel lezárt településeken tartózkodott, a terület elhagyásától számított tizennégy napig a gyermekük egészségi állapotát fokozott figyelemmel kísérjék.
Olvasások: 48 fő.

Ha tetszik oszd meg: Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz

Kedves Szülők!

A koronavírus terjedésének megakadályozása, valamint a gyermekük megfelelő ellátása érdekében, kérjük a tisztelt Szülőket, hogy amennyiben gyermekük az elmúlt időszakban Észak-Olaszországban, a hatósági intézkedéssel lezárt településeken tartózkodott, a terület elhagyásától számított tizennégy napig a gyermekük egészségi állapotát fokozott figyelemmel kísérjék.   Amennyiben a gyermekük ez idő alatt belázasodna, hívják fel a háziorvost és a kapott instrukciókat tartsák be.

A lezárt települések listájáról a Zöld számon 06 08/ 277-455 vagy a 06-80/277-456, illetve a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján lehet tájékozódni. www.nnk.gov.hu