Hibás objektumHibás objektum

 

       Büntetés-végrehajtási toborzó (2018-10-03)

A büntetés-végrehajtás jelentkezőket vár.
Olvasások: 75 fő.

Ha tetszik oszd meg: Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz

A büntetés-végrehajtási szervezet országos toborzó programot indít.

A büntetés-végrehajtási szervezet a társadalom védelmében és a közbiztonság erősítése érdekében különíti el a bűnelkövető embereket. A szervezet alapfeladatként biztosítja a jogos büntetésüket töltők jogszerű, szakszerű és biztonságos fogva tartását, de közel kilencezres állományunk nap mint nap azért is dolgozik, hogy az elítéltek törvénytisztelő állampolgárokként történő visszavezetése a társadalomba minél hatékonyabb legyen.

Börtöneink szerte az országban szoros együttműködésre törekszenek a környezetükben lévő településekkel, a fogvatartottak munkáltatásával számos esetben segítik a városok és az önkormányzatok munkáját, a közintézmények és közterületek felújításával, tisztán tartásával, jóvátételi programjaikkal.

Szíves tájékoztatásul ezúton megküldöm szervezetünk multimédiás toborzó csomagját.

Remélem, hogy tájékoztató anyagaink is hozzájárulnak majd ahhoz, hogy az érdeklődők átfogó képet kapjanak szervezetünk munkájáról és a jelentkezés feltételeiről.

Felmerülő kérdéseivel, kéréseivel kapcsolatban kérem, forduljon hozzám vagy munkatársaimhoz bizalommal, valamint ezúton is köszönöm a bv. szervezet irányában megnyilvánuló kiemelt figyelmét!

Az írásos anyagokat a itt: 1 2 3 4,
videónkat pedig a következő linken találják. https://youtu.be/3skCuYplA_0